Training `09 – Un pas inainte pentru organizatia ta

Organizator: Business- Edu Evenimente
Business-Edu a fost creat in 2004 de catre PUBLIC SHARE ca eveniment dedicate invatatii in organizatii si educatiei de afaceri.
In prezent Business-Edu este cea mai mare comunitate de learning din Romania, creata in jurul site-ului Business-Edu.ro si a celor 6 evenimente pe care le desfasoara pe parcursul unui an: Business-Edu Awards, premiile industriei de learning (training si coaching); Business-Edu Expo, Coaching - Conferinta anuala de Coaching, Training - Conferinta anuala detraining si doua seminarii Psihologia la Locul de Munca.

Daca pentru o parte din oameni se apropie sfarsitul anului, pentru noi acum abia incepe ultimul trimestru al anului 2009 in companii, care se anunta deja a fi mai dificil si mai involburat decat cele precedente.

Anul acesta ne dorim cu totii mai mult decat oricand solutii. Si pentru a obtine aceste solutii in Octombrie organizam Conferinta de Coaching, Conferinta de Training si un training adresat special celor pasionati de coaching, sustinut de Sir John Whitmore.

Intre 7 si 8 octombrie Business-edu.ro va asteapta la Training '09 (http://training.business-edu.ro ) pentru a discuta despre managementul talentelor si factorii care pot valorifica si reinnoi in permanenta potentialul acestora. Anul acesta Conferinta de Training va include si sectiuni speciale dedicate celor pasionati de vanzari, respectiv HR astfel incat setul de instrumente pus la dispozitie participantilor sa fie complet.

Conferinta anuala de training este o oportunitate de a te inarma cu cele mai noi cunostiinte si abilitati de care ai nevoie pentru a depasi provocarile pe care organizatia le intampina. Alatura-te conferintei de Training si desopera noi cai de a-ti construi un avantaj competitiv real prin performanta oamenilor.

Consultand pagina evenimentului http://training.business-edu.ro iti poti personaliza programul, alegand ce ti se potriveste mai bine din conferintele si workshopurile puse la dispozitie de organizatori. Iata cateva titluri, pe care cu siguranta le vei gasi interesante:

- Do we manage people or do you manage performance?
- Reinvent yourself in new reality
- Enforcing Talents
- Brain Perform - Upgrading Learning Potential
- Best Practice in 2009

Inscrierile se fac pe http://training.business-edu.ro. Membrii Profesii Online beneficiaza de un discount de 20% la inscriere. Codul pentru inscrierea online este profesiionline. Programul complet si profilele speakerilor le gasiti aici. Pentru orice ajutor, persoana de contact este Daniela Alixandru, pe care o gasesti la 0722123372, sau daniela.alixandru@business-edu.ro.

Training '09 este un eveniment organizat de PUBLIC SHARE SRL.
PUBLIC SHARE este o companie de comunicare infiintata in 2003, care a creat brandurile: Business-Edu.ro, Business-Edu Magazine, Coaching Brief, Conferinta de training, Conferinta de Coaching si Psihologia la Locul de munca.

Taguri: Training 2009

Ultimele evenimente

»
»
»
»