Conferinta nationala de parteneriat strategic cu mediul de afaceri

Organizator: HR Club
HR Management Club este asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania. Misiunea sa este de a incuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici in domeniu. In prezent asociatia are un numar de 360 membri, din peste 300 de organizatii ce activeaza in principalele industrii din Romania. Incepand cu anul 2007, HR Club este membru al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) precum si a Federatiei Internationale a Asociatiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA). Va rugam sa ne vizitati la http://www.hr-club.ro.

Conferinta va gazdui trei sesiuni plenare si trei workshop-uri in care se va discuta despre managementul talentelor in perioade de declin si de crestere, despre noile tendinte si despre cele mai bune strategii de management al oamenilor si al performantei. Agenda evenimentului va mai include dezbateri asupra modalitatilor prin care departamentul de resurse umane poate aduce valoare adaugata organizatiilor. Invitatul special al acestui eveniment este Paul Evans, Profesor de Comportament Organizational la Scoala de Business INSEAD din Franta.

"Subiectele pe care le-am ales pentru dezbatere in aceasta conferinta ne-au fost validate atat prin studiul european initiat de EAPM/BCG, la care a participat si Romania, cat si de studiul de parteneriat strategic realizat recent, tot in cadrul proiectului POSDRU, de HR Club. Teme precum managementul talentelor, managementul schimbarii, dezvoltarea capacitatii de leadership sunt teme prioritare ale HR-ului romanesc, pe care le abordam si noi in cadrul acestei conferinte " declara Csaba Gergely, Presedintele HR Club.

In cadrul Conferintei de Parteneriat Strategic cu Mediul de Afaceri, vor fi lansate rezultatele studiului national de Parteneriat Strategic intre Departamentul de HR si Managementul de Varf, realizat de HR Club si de compania de cercetare a pietei Daedalus Millward Brown, in cadrul proiectului POSDRU.

La acest eveniment vor participa profesionisti in resurse umane, manageri generali, reprezentantii institutiilor publice, ai sindicatelor si patronatelor precum si ai ONG-urilor reprezentative pentru domeniul Resurselor Umane din România.

In ziua premergatoare conferintei, profesorul Paul Evans va sustine, timp de doua ore, o sesiune de Q&As cu manageri generali si cu antreprenori. Tema generala a dezbaterilor are la baza provocarile legate de managementul oamenilor in perioade de echilibru si dezechilibru economic.

Conferinta va avea loc joi, 22 octombrie 2009, intre orele 9.00 - 18.00 la hotel J.W. Marriott, Bucuresti.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Alexandra Aignatoaie Mara Gojgar
Coordonator comunicare externa, proiect POSDRU Coordonator PR&Marketing, HR Club
e-mail: alexandra.aignatoaie@hr-club.ro e-mail: mara.gojgar@hr-club.ro

Ultimele evenimente

»
»
»
»