Business Ethics 360° - Cat de etica este afacerea ta?

Organizator: Fundaţia Post Privatizare, Universitatea Bucuresti si Editura Curtea Veche
Europa te aşteaptă – afacerea ta este pregătită? Portalul pentru IMM-uri www.esimplu.ro îţi pune la dispoziţie cele mai bune servicii şi informaţii esenţiale pentru dezvoltarea afacerii tale – pentru că întreprinzătorul din tine merită! Portalul www.esimplu.ro oferă o serie de servicii unice pentru IMM-urile din România: microportaluri, benchmarking şi e-learning pentru întreprinzători.

Fundatia Post Privatizare, impreuna cu editura Curtea Veche si Universitatea Bucuresti, va invita la "Business Ethics 360°", prima serie de proiecte si programe destinata eticii in afaceri, care va avea loc in perioada 9-10 decembrie, 2009.

Invitatul special al primului proiect marca BE360° este Stephen B. Young, Global Executive Director al organizatiei Caux Round Touble, organizatie internationala alcatuita din renumiti oameni de afaceri dedicati eticii in afaceri si responsabilitatii sociale. Stephen Young vine in Romania pentru a lansa traducerea in limba romana a cartii sale, editie ingrijita de editura Curtea Veche si sustinuta de Fundatia Post Privatizare. De asemenea, Stephen Young va participa la conferinta de business "Business Ethics 360° - Capitalismul moral sau intoarcerea la valorile unui business responsabil", la care si-au anuntat participarea reprezentanti marcanti ai mediului de afaceri, preocupati de etica in afaceri si de aspectele care intra sub aceasta umbrela.

Lansarea editiei in limba romana a cartii "Moral Capitalism: Reconciling Private Interests with the Public Good" va avea loc pe 9 decembrie, ora 16:00, la Diverta Acasa (Bv. Magheru, nr. 9, Bucuresti), fiind precedata de o prelegere gazduita de Universitatea Bucuresti.

Conferinta "Business Ethics 360° - Capitalismul moral sau intoarcerea la valorile unui business responsabil' va avea loc in data de 10 decembrie, incepand cu ora 9:00, la Hotel Athenee Palace Hilton. Participarea este gratuita, in baza formularului de inregistrare disponibil pe site-ul seriei de proiecte www.be360.ro, unde va invitam sa postati si definitia voastra pentru conceptul de business ethics.

Stephen Young a publicat lucrari de etica, teorii politice si jurisprudenţă in "Wall Street Journal", "Washington Post" si "New York Times". Cea mai recenta lucrare a sa este Moral Capitalism: Reconciling Private Interest With the Public Good, 2003. Aceasta integrează teoriile lui Adam Smith cu alte teorii legate de filosofia etică şi economie. Cartea a fost deja tradusa in limbile japoneza, spaniola, croata si poloneza. Membru al Council on Foreign Relations, Young a lucrat, de asemenea, pentru Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala in timpul razboiului din Vietnam, ocupandu-se de reforme rurale si dezvoltare economica.

Avocat, scriitor si profesor de drept, a fost prodecan al Harvard Law School si este fondatorul organizatiei non-profit Ready4K, care are scopul de imbunatati viata copiilor din Minnesota, si al Vessey Leadership Academy. De asemenea, este membru in comitetul director al organizatiilor Resources for Child Caring, United Arts, Muzeului de Arta din Minnesota si Vietnam Social Service.

"Business Ethics 360°" este organizata cu sprijinul partenerilor Curtea Veche, Camera de Comert Americana in Romania, Universitatea Bucureşti, Asociaţia Consultanţilor în Management (AMCOR), Sustainable & Responsible Management, Banca Transilvania si al partenerilor media impactnews.ro, portalul pentru IMM-uri esimplu.ro.

Programul complet al primului proiect "Business Ethics 360°" si formularul de inregistrare, precum si alte informatii suplimentare sunt disponibile pe site-ul oficial al acestuia, la www.be360.ro.

Va asteptam!

Ultimele evenimente

»
»
»
»