Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane HR Club, Seminar, HR Club, Strategii, Dezvoltare Organizationala

Organizator: HR Club
HR Club este asociatia specialistilor in Resurse Umane care activeaza ca cea mai reprezentativa voce profesionala prin dezvoltarea si promovarea bunelor practici in domeniul RU din Romania. Numaram in prezent peste 350 de membri provenind din cvasitotalitatea industriilor, cat si din sectorul serviciilor. Membrii nostri reprezinta peste 250 de companii romanesti sau multinationale activand in Romania, avand o cifra de afaceri cumulate de peste 100 miliarde Euro si peste 150.000 de angajati. Partenerii anuali ai HR Club sunt: CEU Business School, Smartree, Grupul Trend Consult.

Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane HR Club este evenimentul in cadrul caruia vor fi premiate cele mai bune proiecte de management al resurselor umane si cei mai implicati manageri de top in actiuni de dezvoltare a oamenilor.

Cand:

28 Ianuarie 2010, orele 18.00 - 22.00

Unde:

Hotel Hilton, sala Le Diplomat

Categoriile pe care le vom premia in aceasta editie sunt:

1. Cele mai reusite proiecte de management al resurselor umane cu doua subcategorii:

* Companii mari romanesti
* Multinationale

2. Cei mai implicati manageri de top in actiuni de dezvoltare a oamenilor cu trei subcategorii:

* Line management
* Entrepreneurship
* General management

Prin intermediul acestui eveniment vom dona un procent din veniturile obtinute din taxele de participare Asociatiei IRSCA Gifted Education, asociatie care are ca misiune descoperirea si dezvoltarea tinerilor supradotati si talentati.

Ultimele evenimente

»
»
»
»