Business Ethics 360° - Romania etica incepe cu mine!

Organizator: Fundaţia Post Privatizare
Europa te aşteaptă – afacerea ta este pregătită? Portalul pentru IMM-uri www.esimplu.ro îţi pune la dispoziţie cele mai bune servicii şi informaţii esenţiale pentru dezvoltarea afacerii tale – pentru că întreprinzătorul din tine merită! Portalul www.esimplu.ro oferă o serie de servicii unice pentru IMM-urile din România: microportaluri, benchmarking şi e-learning pentru întreprinzători.

Romania Etica are nevoie de cetateni cu atitudine! Spune si tu: " Romania Etica incepe cu mine!" Impreuna putem sa schimbam mediul de afaceri din Romania! Ia atitudine! Alatura-te campaniei "Romania Etica incepe cu mine!" initiata de Fundatia Post-Privatizare. Spune care sunt, in viziunea ta, principiile dupa care ar trebui sa functioneze mediul de afaceri din Romania pentru a deveni unul mai etic, mai responsabil. Noi vom trimite mesajul tau pentru o Romanie mai etica direct in mainile celor mai importanti oameni de afaceri din Romania.

Ce ai de facut pentru ca Romania etica sa inceapa cu tine?

• alatura-te campaniei "Romania etica incepe cu mine" - posteaza logo-ul campaniei pe blogul/site-ului tau - arata ca vrei ca lucrurile sa se schimbe! Alege de aici formatul de logo potrivit pentru blogul tau.

• dovedeste ca esti responsabil - ia atitudine: scrie un articol in care sa enunti principiile pe baza carora crezi ca ar trebui sa isi desfasoare activitatea o companie in Romania pentru a putea fi considerata o companie etica si publica-l pe blogul/site-ul tau.

• promoveaza principiile enuntate in articolul tau in randul retelei tale de prieteni. Articolele care vor genera cele mai multe comentarii pertinente vor fi premiate.

• mesajul tau poate face diferenta! - cele mai comentate trei posturi/articole impreuna cu mesajele autorilor pentru o Romanie mai etica vor ajunge direct la cei mai importanti oameni de afaceri si factori de decizie din Romania invitati la conferinta "Business Ethics 360°" din luna iunie 2010.

• castigatorii vor fi invitati alaturi de cei mai influenti oameni de afaceri din Romania la urmatoarea conferinta "Business Ethics 360°", care va avea loc in perioada 8-10 iunie si al carei invitat principal este Anthony Silard, CEO al Executive Leadership Institute. In plus vor castiga un exemplar cu autograf al cartii invitatului - "Leadership total. Ghid practic pentru a-ti transforma viziunea asupra vietii in realitate" (in original "Full Alignment: A practical guide to Transforming Your Life Vision into Action")

Precizari

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa trimiteti un email la dragomir.d@postprivatizare.ro, incepand cu data de 12 martie si pana pe data de 4 iunie 2010.

Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului regulament.

Ultimele evenimente

»
»
»