Business Ethics 360° - "Testul de leadership: Cum sa construiesti o organizatie sustenabila"

Organizator: Fundaţia Post Privatizare si Editura Curtea Veche
Fundaţia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importantă fundaţie pentru antreprenoriat din România. Creată în 1996 de Comisia Europeană, FPP este o organizaţie apolitică şi non-profit care promovează educaţia antreprenorială şi susţine iniţiativele destinate dezvoltării sustenabile a mediului de afaceri românesc.

Fundatia Post Privatizare si editura Curtea Veche Publishing va invita la a doua editie Business Ethics 360°! Calitatile de leadership sunt acelea care permit unui lider sa obtina rezultate cu si prin ceilalti. Nu este suficient ca un lider sa poata dezvolta obiective si strategii, este nevoie de asemenea ca el sa ii poata implica pe ceilalti in realizarea acestora. In data de 8 iunie, in sala Fortuna a Hotelului Intercontinental, vom reuni lideri corporativi si organizationali, manageri si antreprenori la conferinta "Testul de leadership - Cum sa construiesti o organizatie sustenabila", sub sloganul Listen, Learn, Lead. Utilizatorii Profesiionline.ro pot castiga una din cele 5 invitatii la conferinta. Va puteti inscrierile trimitand CV-urile dumneavoastra pe adresa candidati@profesiionline.ro, pana la data de 31 mai 2010.

Invitatul special al acestei editii Business Ethics 360° este Anthony Silard, Directorul Executiv al Executive Leadership Institute din Statele Unite ale Americii, coach in materie de dezvoltare a leadership-ului cu o vasta experienta internationala, autorul cartii "Leadership total. Ghid practic pentru a-ti transforma viziunea asupra vietii in realitate", publicata in limba romana de catre Curtea Veche Publishing, cu sprijinul Fundatiei Post-Privatizare.

Anthony Silard se va axa pe identificarea modalitatilor prin care liderii pot sa construiasca o organizatie sustenabila, care sa aiba capacitatea de a rezista si a creste dincolo de interventia directa a acestora. Silard va incerca sa ofere o solutie dilemei: cum poate un lider sa isi conduca afacerea doar pentru ca alege acest lucru si nu pentru ca este obligat sa o faca.

Alaturi de Silard, ne vor impartasi din experienta lor in leadership in mediul de business romanesc Marius Ghenea si Mihaela Berciu.

Marius Ghenea este implicat in afaceri din diferite domenii, de la e-commerce si indoor media, pana la productie si distributie. Inclus in topul celor mai importanti zece oameni de afaceri ai anului 2004 de Ziarul Financiar, in 2005 Marius Ghenea primeste si premiul pentru cel mai vizionar manager din retail. In 2008 Target Magazine il numeste cel mai bun antreprenor in serie din Romania, iar in 2009 este inclus in topul celor mai importanti oameni ai Internetului romanesc, realizat de revista Business Magazin.

Implicat in dezvoltarea mediului de afaceri din Romania, fie ca vicepresedinte al AMRCR sau ca membru al comitetului director al Asociatiei Romane a Operatorilor Telecom, Marius Ghenea sustine atat organizatii de tineri antreprenori si lideri, cat si programe de mentorship si leadership.

Mihaela Berciu este singurul consultant de imagine din Romania acreditat de Association of Image Consultants International. Printre marile companii consiliate se numara Tarom, BCR, Unicredit, EximBank, Carrefour, E.ON Gaz, Soter & Partners. Autoare a zeci de articole tematice pentru profesionistii din mediul de afaceri, Mihaela Berciu sustine conferinte despre cultivarea imaginii personale si profesionale, in marile centre universitare din Bucuresti si din tara. De asemenea, este autoarea a doua volume inedite in mediul editorial romanesc: "Tinuta pentru Succes. De la primul interviu la CEO" si "Succesul detaliilor. Cartea tehnica a tinutei "masculine".

Pentru mai multe detalii accesati www.be360.ro.

Ultimele evenimente

»
»
»
»