Seminar intern HR Club: Managementul schimbarii

Organizator: HR Club
HR Club este asociatia specialistilor in Resurse Umane care activeaza ca cea mai reprezentativa voce profesionala prin dezvoltarea si promovarea bunelor practici in domeniul RU din Romania. Numaram in prezent peste 350 de membri provenind din cvasitotalitatea industriilor, cat si din sectorul serviciilor. Membrii nostri reprezinta peste 250 de companii romanesti sau multinationale activand in Romania, avand o cifra de afaceri cumulate de peste 100 miliarde Euro si peste 150.000 de angajati. Partenerii anuali ai HR Club sunt: CEU Business School, Smartree, Grupul Trend Consult.

HR Club va invita la seminarul intern cu tema "Managementul schimbarii", al carui invitat special este Michael Miles - Director of MBA Program, Telfer School of Management, University of Ottawa si profesor la Romanian-Canadian MBA. Cei 60 de participanti asteptati la acest eveniment, specialisti si consultanti in RU, vor avea ocazia sa afle cele mai noi tendinte de managementul schimbarii la nivel international, precum si sa discute pe marginea proiectelor de schimbare organizationala derulate in companiile Romtelecom si Groupama Asigurari.

Pana in acest moment ne-au confirmat prezenta 55 de membri din companii precum SAP, Avon, Danone, Carrefour, Siemens, Henkel. Lista participantilor o puteti vizualiza aici

AGENDA SEMINARULUI:


* 8.30 - 9.00 Inregistrarea participantilor
* 9.00 - 10.30 Sesiune plenara
- Csaba Gergely - Director RU, Provident Financial si Presedinte HR Club (moderator)
- Michael Miles* - Director of MBA Program, Telfer School of Management, University of Ottawa
* 10.30 - 11.00 Pauza
* 11.00 - 12.30 Sesiune plenara
- Anca Georgescu - Director Executiv RU, Romtelecom SA
- Monica Marchis - Director RU, Groupama Asigurari

CAND SI UNDE:

Evenimentul incepe la ora 8.30 cu inregistrarea participantilor si va avea loc la sediul central al Bancii Comerciale Romane, Sala Multifunctionala (Bd. Regina Elisabeta, nr.5, poarta 1, sector 3, Bucuresti - zona Universitate).

CONDITII DE PARTICIPARE:


Membrii cu drepturi depline beneficiaza de gratuitate.
Membri afiliati: 50 euro + TVA
Non-membri: 75 euro + TVA

CONTACT:


Roxana Caloian
e-mail: roxana.caloian@hr-club.ro
telefon: 0764.446.533

*Prezentare sustinuta in limba engleza. HR Club nu asigura interpretariatul engleza-romana.

Ultimele evenimente

»
»
»