Public Share- Conferinta Nationala de Training 07

Organizator: Public Share
Public Share este o companie tanara, flexibila, creata de o echipa cu experienta in organizarea de evenimente, targuri, expozitii si seminarii.

Business-Edu Expo – Targ de training si educatie de afaceri – reprezinta cel mai important eveniment organizat de Public Share. Business-Edu Expo este mai mult decat un eveniment, este un spatiu unde ai posibilitatea sa te intalnesti cu specialisti in domeniu si sa vezi tendintele pietei.

Business-Edu a fost conceput ca o punte de comunicare intre afaceri, educatie si training, o manifestare ampla cuprinzand expozitie, workshopuri si conferinte. A avut loc, pentru prima data, in septembrie 2004.

Training 07 s-a desfasurat in perioada 25-27 septembrie 2007, ajungand astfel la a patra editie. Training 07 este conferinta dedicata trainingului ca principal mijloc de dezvoltare a resurselor umane si de dezvoltare personala.
Evenimentul a fost deschis trainerilor si managerilor din Europa Centrala si de Est, aceasta fiind prima editie tradusa integral in limba engleza, a doua limba de comunicare la acest eveniment. Editia din acest an a reunit cei mai cautati si cunoscuti traineri din Romania.
Prezentarile au fost orientate spre continut si cercetare, urmarind sa ofere in primul rand informatie relevanta pentru participanti. Tematica a fost segmentata in Conferinta de training, Conferinta de training pentru vanzari si Conferinta de marketing oferind astfel participantilor posibilitatea sa isi configureze pachetul de participare in functie de interes, avind controlul aproape deplin asupra continutului si programului si oferind un feed-back discret dar eficace.

Galerie video

Ultimele evenimente

»
»
»
»