Interviu Video cu Geoff Armstrong

Geoff Armstrong a fost in perioada 1992-2008 Director General al Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) cu peste 130,000 membri in Marea Britanie si Irlanda. Anterior, Geoff a ocupat un loc in Board of Standard Chartered, avand responsabilitati la nivel international in activitatile de Administrare de personal, Comunicare, Planificare strategica, Information Technology si Secretariat / Legal Affairs. Cariera sa timpurie in Administrare de personal a inceput la British Leyland, unde a condus departamentul de HR. In aceasta perioada a purtat negocieri la nivel de grup cu sindicatele intr-o perioada de reforme majore in domeniul industrial si a fost responabil pentru schimbarile majore in activitatle de administrare de personal si training.

Este Editorial Advisory Board of People Management si consultant al Dyslexia Institute si fondator pentru Managementul Educatiei. A facut parte din mai multe Guverne si grupuri industriale, inclusiv in calitate de director non-executive al Cabinet Office Management Board. Este speaker frecvent al conferintelor nationale si internationale si sustine multe asociatii profesionale de HR din lume. A fost Treasurer al WFPMA din 1996 si Secretar General din 1998 – 2004. S-a retras foarte recent din pozitia de Presedinte al World Federation of Personnel Management Associations. A fost, timp de doua mandate, Secretar General al European Association of Personnel Management.

In 1996 a primit inalta decoratie CBE, cu ocazia Aniversarii Majestatii Sale Regina, onoare oferita ca o incununare a serviciilor sale in domeniile people management si relatii industriale.