Prima pagina » Profesii Online garanteaza confidentialitatea

     Confidentialitatea este dreptul fundamental al oricarui utilizator de servicii de recrutare online. Acesta este unul din motivele pentru care Profesii Online acorda prioritate confidentialitatii. Utilizatorii carora ne adresam, middle, top manageri si specialisti, vor avea asigurata discretia actiunilor sale in ceea ce priveste postarea CV-urilor pe site cat si cautarea activa a unor noi posturi. Candidatii sunt singurii care opteaza pentru transmiterea datelor continute in CV-ul introdus pe Profesii Online catre terte pesoane.

     Va garantam:

     1. Companiile inregistrate pe site nu au acces la datele dumneavoastra personale decat in doua situatii:
     - atunci cand optati sa aplicati pentru un post activ pe site
     - atunci cand in urma contactarii de catre un specialist al echipei noastre, sunteti de acord cu transmiterea datelor dvs. unei terte parti.

     2. Veti fi contactat numai de catre membrii echipei Profesii Online, si nu de catre o terta parte. Profesii Online se angajeaza sa nu dezvaluie date continute in CV-ul creat pe site fara acordul prealabil al dvs.

     3. CV-ul dvs. nu va fi gasit de catre companii in urma cautarii in baza de date; companiile nu dispun de acest serviciu; singurele modalitati de a fi contactati fiind cele enumerate la punctul 1

     4. Candidatura dvs. va ramane confidentiala pe tot parcursul valabilitatii contului dvs. pe site. Aveti posibilitatea, in orice moment, de a va retrage candidatura de la un post activ pe site, in cazul in care nu mai sunteti interesat de acesta.

     Echipa Profesii Online incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor sitului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.