A&D Pharma are un nou Director de Comunicare

Nume: Dianei Klusch
Compania anterioara: P&G
Postul anterior: Group External Relations Manager
Compania actuala: A&D Pharma Holdings N.V.
Postul actual: Director de Comunicare
Incepand din: 23.06.08

A&D Pharma Holdings N.V. (“Grupul” sau “A&D Pharma”), compania olandeză de tip holding care deţine cea mai mare activitate comercială integrată din domeniul distribuţiei, serviciilor de vânzare şi marketing şi a vânzării cu amănuntul a produselor farmaceutice din România anunţă numirea Dianei Klusch în funcţia de Director de Comunicare al Grupului. În cadrul A&D Pharma, Diana va raporta direct către dl. Dragoş Dinu, CEO al Grupului.

Diana are o experienţă de peste 13 ani în comunicare, marketing şi management dobândită la Procter&Gamble, unde de-a lungul timpului s-a ocupat atât de comunicarea pentru mărcile P&G, cât şi de comunicarea corporate. Ultima poziţie ocupată de Diana în cadrul P&G a fost de Group External Relations Manager pentru Gillete, Braun şi produsele de îngrijire orală din cadrul Procter&Gamble pentru piaţa din Balcani.

Principalele responsabilităţi ale Dianei în A&D Pharma vor fi dezvoltarea funcţiei de comunicare din cadrul grupului, precum şi dezvoltarea şi implementarea strategiei de comunicare pe toate liniile de business: retail, distribuţie, vânzări&marketing. Pe lângă comunicarea corporate şi de brand, în responsabilităţile Dianei vor intra şi dezvoltarea şi implementarea strategiei de comunicare internă în cadrul grupului. Diana este economist de profesie şi deţine o diplomă de studii superioare specializate în Comerţ Internaţional la Şcoala Superioară de Afaceri din Grenoble, Franţa.

 

Ultimele articole

»
»
»
»
»
»
»
»
»
»