Ioana Bulat - noul PR Manager al Xerox Romania

Nume: Ioana Bulat
Compania anterioara: Bergenbier
Compania actuala: Xerox
Postul actual: PR Manager

Ioana Bulat s-a alăturat echipei Xerox România, în poziţia de PR Manager, începând din data de 15 iulie 2010. Ea va elabora şi implementa strategia de PR a companiei şi va coordona activităţile de comunicare ale Xerox România.

Ioana are o experienţă de peste cinci ani în comunicare: a fost PR Manager la Bergenbier, iar anterior a ocupat poziţia de specialist comunicare în cadrul Dacia Groupe Renault. A absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice în limba franceză, din cadrul Universităţii Bucureşti.

Despre Xerox România şi Republica Moldova

Xerox România şi Republica Moldova este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piaţa locală de 40 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienţii săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox şi optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 6 distribuitori, 27 de concesionari şi peste 240 de reselleri autorizaţi, Xerox România şi Republica Moldova oferă atât companiilor, cât şi clienţilor individuali soluţii, echipamente şi media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor

Ultimele articole

»
»
»
»
»
»
»
»
»