Elena Tutunaru a fost numită National Sales Manager în cadrul CIG România

Nume: Elena Tutunaru
Compania anterioara: Asociaţia Naţionala a Profesioniştilor în Asigurări din România
Postul anterior: Preşedinte
Compania actuala: CIG România
Postul actual: National Sales Manager

Bucureşti - Cooptată în echipa CIG România în septembrie 2010, Elena Tutunaru a fost numită National Sales Manager. În această poziţie, Elena Tutunaru se ocupă atât de dezvoltarea şi coordonarea echipei de vânzări, cât şi de extinderea reţelei de unităţi teritoriale a companiei.

Elena Tutunaru are o vastă experienţă în industria asigurărilor de viaţă. Înainte de a se alătura echipei CIG România, ea a fost, între 2008 şi 2010, Preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Profesioniştilor în Asigurări din România. În această perioadă, Elena a oferit consultanţă pentru managerii de vânzări, managerii de IT şi business unit şi a organizat cursuri de vânzări, negociere, dezvoltare, training şi rezolvare a conflictelor în cadrul organizaţiilor, sub licenţa Prof. Dr. Daniel Dana.

Între anii 2003 şi 2008, Elena Tutunaru a fost Agency Manager, în cadrul ING Asigurări de Viaţă. Agenţia pe care a condus-o s-a situat pe primele trei locuri pe companie, pe întreaga perioadă a mandatului său. Elena a coordonat o echipă formată din 140 de consultanţi şi 11 Unit Manageri şi a administrat un portofoliu format din peste 10.000 de clienţi. În această poziţie, Elena Tutunaru a recrutat şi selectat consultanţi, a instruit Unit Manageri şi Agency Manageri pentru trei agenţii din Bucureşti şi manageri pentru Office ING Self Bank. În plus, Elena a participat la implementarea de proiecte ce vizau dezvoltarea unor noi instrumente şi promovarea acestora pe piaţă.

Elena Tutunaru a participat, în perioada iunie 2007 - ianuarie 2008, la lansarea Pilonului II de Pensii Facultative, ocupându-se de recrutarea şi instruirea forţei de vânzări part time - 300 de consultanţi. Între 1998 - 2003, Elena a fost Unit Manager, implicându-se în implementarea proiectelor privind lansarea şi promovarea de noi produse.

Elena Tutunaru a absolvit în 2005 un curs de Management Consultancy, în cadrul Centrului de Excelenţă în Afaceri, ASE. Între 1993 şi 2008, ea a participat la o serie de cursuri şi training-uri privind recrutarea şi selecţia, cursuri de comunicare, de negociere şi de management. În plus, Elena Tutunaru este trainer certificat CNFPA, LIFO şi în metoda DANA de aplanare a conflictelor.

Despre CIG Group

CIG Pannónia Life Insurance Plc., parte a CIG Group, a fost fondată la finele lui 2007 de către profesionişti în industria asigurărilor de viaţă din Ungaria. Obiectivul principal al companiei este să vândă produse de asigurare care promovează securitatea financiară, concentrându-se pe asigurări de viaţă de tip unit-linked. CIG Pannónia Life Insurance şi-a început activitatea comercială în Ungaria, în mai 2008. Primul pas în ceea ce priveşte expansiunea regională, a fost deschiderea subsidiarei din România, în mai 2009. Mai târziu, în septembrie 2010, a fost demarată activitatea de vânzări în Slovacia, prin intermediul serviciilor transfrontaliere.

În urma uneia dintre cele mai mari oferte publice iniţiale din ultimii ani, care a determinat cel mai mare grup de investitori privaţi să devină acţionari, acţiunile CIGPANNONIA au fost înscrise la Bursa de la Budapesta (BET), în noiembrie 2010. Investitorii au început să tranzacţioneze acţiuni CIGPANNONIA pe Bursa de la Budapesta din 8 noiembrie 2010. Scopul companiei este ca acţiunile CIGPANNONIA să fie incluse în indexul BUX şi să joace un rol major în tranzacţiile BET, ca membru în categoria A.

Despre CIG România

CIG România, parte a CIG Group, a fost fondată în 2009 şi oferă clienţilor săi produse de asigurare de calitate, printr-o reţea de distribuţie mixtă, formată din consultanţi de asigurări de viaţă şi parteneri - brokeri, bănci şi IFN-uri. Compania aplică strategia Blue Ocean şi se concentrează pe nevoile clienţilor, oferind produse şi soluţii de asigurare personalizate. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi: http://www.cigromania.ro

Ultimele articole

»
»
»
»
»
»
»
»
»