Prima pagina » Parteneri
BUSINESS Magazin

BUSINESS Magazin

Puterea de a decide!

BUSINESS Magazin ia pulsul lumii de afaceri. Este un mod de a vedea si intelege lumea.

BUSINESS Magazin este revista de business care te informeaza, iti explica ce se intampla in jurul tau si iti dezvaluie semnificatia si impactul deciziilor economice.

Saptamanalul se adreseaza oamenilor activi, implicati in business, tinerilor aflati la inceput de cariera si oricarei persoane interesate sa inteleaga ce se intampla in jur. Este o lectura utila si pentru persoanele din afara lumii de business preocupate de economie ca fenomen, sau chiar ca fapt divers.

BUSINESS Magazin prezinta evenimentele cu adevarat relevante din mediul de afaceri din Romania si din lume, explicand semnificatia si implicatiile acestor evenimente. Pune in mod sistematic Romania in context european face comparatii intre mediul de afaceri din Romania, cel din tarile est-europene si cel din tarile membre UE.

BUSINESS Magazin este o revista eleganta, cu o grafica indrazneata si fara stereotipii. Prezinta informatii economice intr-o maniera clara si accesibila. Prezinta fenomene economice complexe si modul in care acestea le afecteaza cititorilor afacerea, cariera, viata.

BUSINESS Magazin completateaza aria de acoperire a diverselor domenii de interes ale cititorului prin intermediul suplimentor sale:

- lunare: Media & Advertising (cuprinde principalele noutati si evenimente din domeniul advertising-ului si ofera analize pertinente si repere pe piata media);
- bianuale: Pretul Luxului (cuprinde ultimele tendinte din industria de lux: moda, orologerie, bijuterii, gadgeturi, auto, real estate, design, gastronomie, turism, bani si profil etc.);
- anuale: 100 Tineri Manageri de Top (Prezinta 100 de tineri manageri pana in 40 de ani care ocupa pozitii de middle si top management si care sunt posibilii lideri ai celor mai mari companii de pe piata romaneasca in urmatorul deceniu).

 

BUSINESS Magazin este un mod de a-ti completa informatiile, de a le integra in context si a-ti da incredere ca poti aborda si dezbate subiecte cu adevarat importante despre mediul de afaceri romanesc si international.

Cititorii BUSINESS Magazin se pot considera membrii "comunitatii oamenilor inteligenti".

Editura Publica

Editura Publica

Intr-o lume a afacerilor in continua transformare, Publica isi propune sa identifice si sa promoveze acele carti capabile sa produca schimbare. Ceea ce au in comun autorii pe care ii publicam, fie ei universitari sau practicieni, este excelenta profesionala si vizionarismul. Indiferent de domeniul sau industria in care ne desfasuram activitatea, o idee noua are un impact hotarator asupra felului in care actionam. Cartile aflate in pregatirea editurii va invita sa faceti cunostinta cu acele idei inovatoare care au transformat si continua sa transforme lumea in care traim.

Editura Publica este organizatorul seriei de conferinte sub conceptul MEET THE THINKERS. Aceste evenimente mijlocesc intalnirea unora dintre autorii pe care ii publicam si elita comunitatii de afaceri din Romania.

 

Mediafax

Mediafax

Mediafax (www.mediafax.ro) este prima agenţie de presă independentă din România, care, din 1995, deţine poziţia de lider pe piaţa românească în furnizarea de fluxuri de ştiri şi informaţii de afaceri în timp real.

Echipa editorială Mediafax reflectă echidistant actualitatea internă şi internaţională, livrând zilnic peste 500 de ştiri din domeniile politic, economic, social, cultural şi sportiv, fluxuri de fotografie de presă, precum şi înregistrări audio cu declaraţii şi interviuri în exclusivitate. Toate aceste informaţii sunt accesate online, onscreen şi pe telefonul mobil de către consumatorii de informaţie.

De asemenea, Mediafax agregă informaţia din presa scrisă şi audio-vizuală din întreaga ţară, fiind primul furnizor român de servicii profesionale de monitorizare a presei, fotografie de stock de la furnizori externi şi conţinut video pentru telefonul mobil.

În afară de informaţie în timp real, Mediafax oferă acces la o arhivă de peste 1 milion de materiale jurnalistice şi peste 200.000 de fotografii de eveniment, din 1994, actualizată zilnic.

Poziţia de lider pe piaţa românească de informaţie este consolidată zi de zi nu numai prin puterea de acoperire a evenimentelor actualităţii, ci şi prin calitatea informaţiei pe care o oferă clienţilor şi cititorilor de cei peste 200 de jurnalişti profesionişti din echipa noastră.

În acest sens, la începutul anului 2007, Mediafax a primit certificatul de conformitate cu standardul ISO 9001:2000 pentru sistemul său de management al calităţii în furnizarea de servicii de informaţii pentru mass-media şi companii.

De-a lungul timpului, Mediafax a fost pionier pe piaţa media românească, stabilind standarde de profesionalism în jurnalism şi lansând în premieră produse şi servicii multimedia, care oferă beneficiarilor conexiunea în timp real cu informaţia specializată de care au nevoie, precum şi o viziune de ansamblu asupra evenimentelor zilei.

www.mediafax.ro
www.mediafaxfoto.ro
www.mediafaxdb.ro

ZF

ZF

Cel mai citit cotidian de business din Romania!

ZIARUL FINANCIAR este brand-ul de referinta al pietei de business din Romania.

De 9 ani pe piata romaneasca, ZIARUL FINANCIAR furnizeaza cititorilor sai informatii precise, credibile si in timp real caracterizandu-se prin profesionalism, seriozitate si credibilitate.

Pe langa faptul ca isi informeaza cititorii, in timp real, asupra evolutiei business-ului romanesc, ZIARUL FINANCIAR suprinde si influenta celor mai importante "miscari" de pe piata internationala asupra mediului de afaceri intern. ZIARUL FINANCIAR face agenda stirilor de business.

ZIARUL FINANCIAR

Informatiile economice oferite de ZIARUL FINANCIAR sunt completate de stiri ce acopera domenii variate de interes ale cititorului prin intermediul suplimentor sale:

- saptamanale: Profesii, Proprietati, Dupa Afaceri si Ziarul de Duminica
- lunare: Business Construct si go4it!
- anuale: Anuarul de Business al Romaniei, Cele mai valoroase 100 companii din Romania, Top tranzactii;
- suplimente pe tari: Grecia, Italia, Olanda, SUA, Franta, Germania, Austria
- suplimente tematice: asigurari, bancar, real estate, telecom etc.

reprezinta un "trend setter" pentru piata publicatiilor de business din Romania si are cititori de elita (manageri de top, antreprenori, persoane implicate si/sau interesate de mediul de business intern si international).

 

Pagini: 1