Prima pagina » Termeni si conditii

     Preambul

     Prezenta conventie privind "Termenii si conditiile de utilizare a site-ului Profesii Online" (denumita in continuare "conventia"), stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate accesa site-ul profesiionline.zf.ro (denumit in continuare "site-ul"), ori poate utiliza in orice mod serviciul oferit prin intermediul site-ului (denumit in continuare "serviciul"), si are valoarea unei conventii incheiate intre MediaPro Interactiv, in calitatea sa de proprietar si administrator al site-ului, de furnizor al serviciului, si orice persoana care acceseaza site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv serviciul (denumit in continuare "utilizator"). Neacceptarea acestei conventii sau a oricarei prevederi din aceasta, atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a site-ului ori a oricarei pagini din acesta constituie o acceptare in intregime a conventiei si a oricarei prevederi din aceasta, inclusiv a oricaror modificari ulterioare care vor putea fi efectuate fara restrictii de catre MediaPro Interactiv, fara a fi necesara nici o alta formalitate.

     Drepturile utilizatorilor

     Vizitarea si accesarea de catre utilizatori si de catre orice persoane a site-ului, cu utilizarea corespunzatoare a serviciului, se poate face numai in trei modalitati:

  • ca membru inregistrat (atunci cand persoana respectiva a mai vizitat site-ul si s-a inregistrat ca membru),
  • ca membru nou (atunci cand persoana respectiva nu a mai vizitat site-ul si nu s-a inregistrat ca membru si solicita in acel moment inregistrarea ca membru)
  • ca vizitator.

     Numele de user si parola de acces

     Utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a nu divulga parola de acces sau numele de user stabilite pentru utilizarea unor facilitati oferite de site, precum si obligatia de a pastra in conditii de securitate parola de acces si numele de user, mentinand stricta confidentialitate a datelor astfel incat acestea sa nu poata fi aflate de catre terte persoane. Incalcarea acestei obligatii atrage raspunderea utilizatorilor respectivi pentru orice consecinte produse, iar MediaPro Interactiv nu are, in acest caz, nici o raspundere.
     Utilizatorii au obligatia de a instiinta imediat MediaPro Interactiv despre orice caz de utilizare neautorizata a parolei de acces si a numelui de user, ori despre orice situatie in care utilizarea acestora se face de catre persoane care nu sunt inregistrate ca membri, ori despre orice situatie in care este posibil acest lucru din cauza faptului ca parola de acces si/sau numele de user al unui utilizator vor fi ajuns in orice mod la dispozitia unor terte persoane.

     CV-urile

     Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca MediaPro Interactiv are dreptul de a le solicita transmiterea de CV-uri precum si dreptul de a utiliza CV-urile ori informatiile cuprinse in acestea pentru prestarea in mod adecvat a serviciului, si ca CV-urile transmise vor fi stocate in baza de date a site-ului.

     Furnizarea de date si informatii

     Inregistrarea ca membru atrage obligatia utilizatorilor respectivi de a furniza date si informatii complete, exacte, actuale si reale despre acestia, cum ar fi: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa, locul de munca actual, studiile ori specializarile dobandite, locurile de munca anterioare si experienta profesionala, caracteristicile ori denumirea locului de munca vizat, orice informatii legate de datele mai sus precizate ori care pot concura la clarificarea ori circumstantierea acestora, precum si orice informatii care sunt solicitate pentru inscriere.
     Furnizarea de catre utilizatori a datelor si informatiilor false este interzisa, iar raspunderea in acest caz apartine respectivilor utilizatori si nu MediaPro Interactiv. Utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a furniza informatii, ori de a completa, preciza sau actualiza informatiile prezentate, ori de cate ori acest lucru se impune sau acest lucru le este solicitat de catre MediaPro Interactiv. Prin simpla lor inregistrare ca membri ori ca oaspeti, utilizatorii respectivi accepta ca MediaPro Interactiv sa utilizeze si sa prelucreze datele personale transmise catre site ori catre MediaPro Interactiv pentru prestarea serviciului.

     Materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului

     Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site ori catre MediaPro Interactiv isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site ori catre MediaPro Interactiv, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea MediaPro Interactiv, ci numai raspunderea persoanelor respective.
     Utilizatorii site-ului sunt singurii responsabili pentru materialele si informatiile postate pe site ori pentru opiniile exprimate in orice zone ale site-ului, indiferent ca este vorba despre zone accesibile tuturor utilizatorilor ori zone accesibile doar anumitor utilizatori (casute de mesaje, forum, concursuri organizate prin intermediul site-ului ori camere de chat).
     Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea MediaPro Interactiv, iar drepturile (inclusiv cele de autor) corespunzatoare acestora apartin MediaPro Interactiv, astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site ori catre MediaPro Interactiv inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere, catre site ori catre MediaPro Interactiv, a informatiilor ori materialelor respective. Singura derogare admisa de la prevederea anterioara o constituie situatia in care MediaPro Interactiv si persoana care a transmis catre site ori catre MediaPro Interactiv materiale vor fi convenit explicit si in scris ca MediaPro Interactiv are dreptul de publicare pe site pentru materialul respectiv, fara a se transmite catre MediaPro Interactiv dreptul de autor. Nici un material introdus pe site nu poate fi reprodus, copiat ori multiplicat in orice mod decat cu permisiunea scrisa a MediaPro Interactiv. MediaPro Interactiv poate folosi orice material introdus pe site in scopuri promotionale pe oricare alte site-uri sau in alte medii partenere, cu exceptia celor pentru care MediaPro Interactiv a renuntat voluntar si la drepturile de autor in favoarea celor care au transmis materialele.
     Este interzisa postarea de materiale de orice fel care incalca ori prejudiciaza in orice mod drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane ori alte drepturi, materiale obscene ori cu continut obscen sau pornografic, materiale defaimatoare sau jignitoare, materiale avand un continut cu caracter rasial ori discriminatoriu, materiale care contin virusi, cai troieni sau altele similare care pot conduce la perturbarea functionarii site-ului ori a servicului ori la deteriorarea in orice mod a datelor si informatiilor de pe site ori oferite de acesta. Este interzisa postarea de materiale de orice fel fara permisiunea MediaPro Interactiv ori cu incalcarea regulilor sau indicatiilor date de MediaPro Interactiv privind postarea de materiale pe site.

     Obligatiile utilizatorilor

     Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca MediaPro Interactiv utilizeaza "cookies" si identifica adresele IP ale utilizatorilor, pentru a determina o serie de date privind preferintele vizitatorilor, paginile din site ori paginile de web vizitate, caracteristicile computerelor utilizate pentru vizitarea site-ului ori alte date care permit MediaPro Interactiv prestarea serviciului in cele mai bune conditii.
     Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca prin inscrierea lor ca utilizatori, MediaPro Interactiv are dreptul de a le expedia mesaje continand buletine de stiri ori e-mail-uri care pot contine materiale promotionale oferite de catre terte persoane.
     Utilizatorii isi asuma obligatia de a nu introduce orice fel de virusi pe site ori in mesajele transmise altor utilizatori si de a se abtine de la orice fel de actiuni de tipul "flooding", "spamming", "mailbombing" or "crashing", precum si de la trimiterea de mesaje nesolicitate catre orice alt utilizator.
     Este interzisa, de asemenea, folosirea de catre utilizatori a dispozitivelor sau a programelor de calculator sau orice alte mijloace care pot conduce la modificarea functionarii site-ului ori serviciului sau la impiedicarea ori tulburarea functionarii acestora.
     Utilizatorii isi asuma obligatia de a nu utiliza informatiile ori facilitatile oferite de site ori de serviciu in orice scopuri contrare intereselor MediaPro Interactiv ori altor utilizatori, si de a nu accesa fara autorizarea expresa a MediaPro Interactiv ori in alte modalitati decat cele permise de MediaPro Interactiv baza de date a site-ului ori informatiile si materialele postate pe site.

     Conditii de furnizare a serviciului

     MediaPro Interactiv nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fel de consecinte rezultate din utilizarea serviciilor oferite de site ori a datelor si informatiilor oferite si nici pentru acuratetea, corectitudinea ori actualitatea informatiilor de orice fel, a materialelor care sunt oferite de site sau de alte pagini de web catre care site-ul creaza link-uri.