1.000 de euro pentru un "MBA in 10 zile"

WIFI, organizatia de training a Camerei Economice Federale a Austriei, organizeaza cursul "MBA in 10 zile", destinat celor care vor sa invete conceptele si limbajul unui program de Master in Business Administration (MBA).

Cursurile vor fi sustinute de manageri de pe piata locala si vor costa aproximativ 1.000 de euro. Timp de zece zile, cursantii vor acoperi toate domeniile incluse pe parcursul unui MBA, ca marketing, finante, strategie, comportament organizational si etica in afaceri.

In urma studiului rapoartelor financiare, planului de marketing, ratei interne a rentabilitatii si a tehnicilor cantitative pentru evaluarea unor proiecte, participantii vor obtine o diploma de participare eliberata de departamentul de training al Camerei Economice Federale a Austriei prin Euroaptitudini - WIFI Romania. In 2007, potrivit reprezentantilor ECDL Romania, una din companiile cu care WIFI colaboreaza la nivel local, majoritatea participantilor la program au provenit de la nivel de middle-management, fiind prezente companii din industria auto locala, asigurari si antreprenori.

WIFI este prezent pe piata din Romania prin colaborarea cu firmele locale Euroaptitudini, ECDL Romania si Formenerg. In Austria, cota de piata a WIFI pe segmentul serviciilor de training este de 20%, inregistrand in 2006 o cifra de afaceri de 130 mil. euro la nivelul grupului.
Autor: Ioana Badiu, ZF
Taguri: MBA, WIFI