In cautarea absolventilor de Harvard

Clubul Harvard Romania Moldova a fost infiintat in noiembrie 2004, de catre 17 membri fondatori si a ajuns in prezent 32 de membri.
"Anul acesta ne-am propus sa identificam toti absolventii Universitatii Harvard, dintre care unii se pot afla temporar in Romania, in companii multinationale sau organizatii internationale", spune Anca Harasim, vicepresedinte al Clubului Harvard Romania Moldova.

Majoritatea membrilor actuali sunt absolventi de programe executive de scurta durata, originari din Romania, dar exista in acelasi timp si cativa absolventi din Moldova, care lucreaza in prezent in organizatii internationale, a precizat Harasim. Actualul presedinte al Clubului este Daniel Daianu, fost ministru de finante si profesor de economie. Principalul scop al clubului Harvard Romania Moldova este de a dezvolta legaturile dintre Romania si Republica Moldova, pe de o parte, si Statele Unite ale Americii, pe de alta parte, prin intermediul comunitatii absolventilor Universitatii Harvard.
"Obiectivele noastre sunt promovarea imaginii comunitatii absolventilor Universitatii Harvard din Romania si Moldova ca un nucleu de excelenta in mediile economice, sociale si politice din cele doua tari, promovarea imaginii Universitatii Harvard in cadrul comunitatii, atragerea celor mai talentati tineri catre mediul academic al universitatii ", a declarat Harasim.

Organizatia isi propune sa contribuie la consolidarea proceselor de reforma din cele doua tari, prin aportul de energie, expertiza si experienta al absolventilor Harvard. Urmatoarea intalnirea a fostilor absolventi Harvard este miercuri, 7 februarie.
Autor: Irina Crudu

Ultimele articole

»
»
»