Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
9 articole gasite
Cuvinte cautate: BNR
Lazea, BNR: Trebuie bani pentru
Lazea, BNR: Trebuie bani pentru "şcolirea" continuă a angajaţilor, altfel ne mulţumim cu un PIB de 2-3%
România trebuie să se mulţumească, pentru următorii ani, cu o creştere a Produsului Intern Brut (PIB) de 2-3% pe an, dacă nu vor fi luate măsuri care să asigure pregătirea continuă a forţei de muncă, a declarat, luni, Valentin Lazea, economistul şef al Băncii Naţionale.... (continuare)
Noii şefi din divizia corporate a UniCredit au primit aprobarea BNR
Noii şefi din divizia corporate a UniCredit au primit aprobarea BNR
Italianul Marco Esposito (foto), 52 de ani, care a venit în primăvară să conducă divizia de corporate banking şi private banking a UniCredit Ţiriac Bank, a primit aprobarea BNR pentru a-şi exercita oficial funcţia. Anterior el a ocupat o poziţie similară la filiala bulgară a UniCredit - Bulbank, în total acumulând o carieră de 29 de ani în grupul italian.... (continuare)
BCE: Tăierea salariilor din BNR încalcă independenţa băncii, chiar dacă economiile rămân la instituţie
BCE a emis un aviz cu privire la un proiect de ordonanţă de urgenţă de modificare a legii care include scăderea salariilor angajaţilor din BNR astfel încât sumele economisite să rămână în conturile băncii, subliniind că nu se rezolvă problema autonomiei băncii centrale, informează Mediafax.... (continuare)
Magistratii si diplomatii castiga cel mai mult dintre bugetari, medicii si profesorii - cel mai putin
Magistratii si diplomatii castiga cel mai mult dintre bugetari, medicii si profesorii - cel mai putin
Piramida salariilor platite de la bugetul de stat are la varf magistratii, Externele si Ministerul Muncii, unde castigurile salariale medii sunt mult peste cele de la Presedintie sau Transporturi. Salariile se rotunjesc substantial prin stimulentele alocate angajatilor din institutii publice si care au depasit anul trecut 1,1 mld. lei, pentru un numar mediu total de 336.648 posturi platite.... (continuare)
Dan Sandu si Florian Kubinschi, confirmati de BNR ca vicepresedinti ai MKB Romxterra
Dan Sandu, fost director general adjunct al Millennium Bank, si Florian Kubinschi, fost membru in Consiliul de Administratie al UniCredit Tiriac Bank ca reprezentant al omului de afaceri Ion Tiriac, au primit aprobarea BNR pentru a prelua functiile de vicepresedinti executivi ai MKB Romexterra Bank, controlata indirect de grupul german Bayern LB.... (continuare)
Pagini: 1  2