Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
5 articole gasite
Cuvinte cautate: Henkel
Examen de angajare. Cum se descurca studentii la pragul multinationalelor
Examen de angajare. Cum se descurca studentii la pragul multinationalelor
Filialele locale ale Danone si Henkel au organizat recent competitii prin care studentii s-au aliniat la start. Miza? Sanse consistente de a intra in statele de plata ale companiilor, premii si participarea la finalele internationale.... (continuare)
Henkel a adus un german ca director de marketing pe divizia de detergenţi
Subsidiara producătorului de bunuri de larg consum Henkel, care are pe piaţa locală trei divizii - detergent, cosmetice şi adezivi - a adus un executiv din Germania pentru poziţia de marketing manager pentru detergenţi. Stefan Klinger, 35 de ani, a fost numit în funcţie la 1 iulie, anterior ocupând diverse poziţii în cadrul companiei din Düsseldorf (Germania) în departamentele de marketing şi vânzări.... (continuare)
Ghyka de la Bergenbier isi readuce oamenii la matca
Ghyka de la Bergenbier isi readuce oamenii la matca
Bergenbier SA, cel de-al treilea cel mai mare producator local de bere controlat de fondul de private equity CVC Capital Partners, are doi noi manageri la conducerea departamentelor de vanzari si marketing, Florin Stoleriu si Tiberiu Mercurian, adusi de la producatorul de vopsele Fabryo si producatorul de bunuri de larg consum Henkel.... (continuare)
CEO-ul Henkel: Ce-a fost mai rau in regiune a trecut
CEO-ul Henkel: Ce-a fost mai rau in regiune a trecut
Kasper Rorsted, CEO-ul Henkel, care conduce un business de 13,5 miliarde de euro la nivel global si care a facut recent prima sa vizita la sediul din Romania al companiei germane, spune ca nu se asteapta sa vada un al doilea val al crizei in regiunea Europei de Est si prognozeaza revenirea pe crestere a vanzarilor subsidiarei locale in acest an.... (continuare)
Mihaela Smith, Legal & HR Manager al Henkel Romania: Managerul de resurse umane trebuie sa inteleaga cifrele, chiar daca nu ii plac
"Uneori, exista riscul ca managerul de resurse umane sa fie perceput ca aflandu-se intr-o tabara sau in alta", spune Smith.... (continuare)
Pagini: 1