Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
17 articole gasite
Cuvinte cautate: Orange
Promovări la Orange: Mădălina Suceveanu - Director tehnic şi pe Ioana Marcu - Director HR
Orange Români, cea mai mare companie telecom de pe piaţa locală, le-a numit în Comitetul Executiv al firmei pe Mădălina Suceveanu, care a preluat funcţia de Chief Technology Officer, şi pe Ioana Marcu - în calitate de Director Resurse Umane.... (continuare)
Firmele din IT scot la concurs 500 de stagii de practică
Firmele din IT scot la concurs 500 de stagii de practică
BitDefender, Ubisoft, 4psa sau Adobe sunt doar câteva dintre companiile care oferă studenţilor posibilitatea de a se înscrie în această vară la un program de practică în companie, la cea de-a VIII-a ediţie a programului "Stagii pe bune", destinat studenţilor din facultăţile cu profil IT&C.... (continuare)
Managerul France Telecom care superviza Orange România, promovat CEO în Marea Britanie
Olaf Swantee, vicepreşedintele France Telecom care răspundea de coordonarea afacerilor grupului în România şi celelalte operaţiuni europene cu excepţia Franţei, va prelua de la 1 septembrie funcţia de CEO al Everything Everywhere, operatorul britanic rezultat din fuziunea subsidiarelor France Telecom şi Deutsche Telekom.... (continuare)
Din serialul “Tinerii care trebuie să schimbe România
Din serialul “Tinerii care trebuie să schimbe România". Azi, Bogdan Rotunjanu, Orange
La 34 de ani, Bogdan Rotunjanu defineşte strategia IT şi coordonează bugetul de investiţii în soluţii IT al Orange, cel mai mare operator de telecomunicaţii din România.... (continuare)
Orange: Recrutăm studenţi care să ne ajute să acoperim 98% din populaţie cu net mobil de mare viteză până în 2012
Orange: Recrutăm studenţi care să ne ajute să acoperim 98% din populaţie cu net mobil de mare viteză până în 2012
Orange România, cel mai mare operator de telefonie mobilă după cifra de afaceri şi numărul de clienţi, caută studenţi care să lucreze în cadrul programelor de dezvoltare a reţelei, care să facă parte din echipele de implementare a planului de investiţii de 110 milioane de euro anunţat pentru acest an.... (continuare)
Pagini: 1  2  3  4