Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
22 articole gasite
Cuvinte cautate: Salarizare
Cine cui ii este sef? Premierul Boc castiga 1.500 € pe luna, dar subordonatii sai 20.000 €
Cine cui ii este sef? Premierul Boc castiga 1.500 € pe luna, dar subordonatii sai 20.000 €
Sistemul public de salarizare din Romania este atat de malformat si rupt de realitate, incat premierul Emil Boc, care are cele mai mari responsabilitati executive din statul roman, castiga de 7-10 ori mai putin decat fostii sai consilieri care au mers la Fondul Proprietatea sau decat subordonatii sai de la Eximbank sau CEC.... (continuare)
Legea salarizarii unice, la a 12-a varianta
Legea salarizarii unice, la a 12-a varianta
Guvernul si sindicatele vor intocmi la inceputul acestei saptamani cea de-a douasprezecea varianta a legii salarizarii unice. In urma ultimei discutii cu sindicatele, limita superioara a coeficientilor de ierarhizare cu ajutorul carora vor fi calculate salariile ar trebui sa scada de la 15 la 12.... (continuare)
Hay Group: Salariile managerilor vor creste cel mai mult
Salariile vor creste in acest an in medie cu 15%, cel mai semnificativ avans inregistrandu-se la nivelul pozitiilor de management - 15,7% si in cazul muncitorilor, unde cresterea salariala previzionata va fi de 15,5%... (continuare)
Salariul saptamanii
2 mil. euro/an, respectiv 165.000 de euro pe luna poate castiga un manager de top in Olanda.... (continuare)
Salarii de 3.000 euro pentru 140 de romani in institutiile UE
Uniunea Europeana a scos la concurs 140 de pozitii pentru romani in administratie publica europeana, resurse umane si management financiar, oferind salarii de baza de pornire de peste 3.100 de euro net pe luna.... (continuare)
Pagini: 1  2  3  4  5