Becoming a Professional Human Being

Organizator: Leaders Romania
LEADERS Romania este o organizatie non-guvernamentala infiintata in urma cu 8 ani la initiativa unor tineri entuziasti si care isi propune sa ajute la identificarea si formarea tinerilor cu potential de lider din Romania si totodata sa faciliteze comunicarea dintre acestia. Suntem devotati dezvoltarii unor tineri lideri responsabili, capabili si inovatori care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Obiectivul nostru este construirea capacitatii societatii romane prin dezvoltarea componentei leadership in caracterul celor care iau decizii, care vor trai in societatea pe care chiar ei o construiesc si care sunt cei mai capabili de a accepta schimbarea, atitudinile si instrumentele necesare unei reforme reusite. Cele mai importante initiative LEADERS sunt: conferintele Leadership Center, Leadership School, Leadership Autentic, LEADERS Movie, Clubul Antreprenorilor, The Leadership Center, LEADERS Awards.

Leaders Romania organizeaza in data de 4 noiembrie 2008 evenimentul "Becoming a Professional Human Being", in cadrul caruia utilizatorii Profesiionline pot beneficia de una dintre cele doua invitatii sau de reducere de 10% oferita de catre organizatori. Asteptam inscrierile dumneavoastra pe adresa candidati@profesiionline.ro.
Becoming a Professional Human Being inspira participantii sa-si accepte responsabilitatea de sine printr-un continut puternic despre cum sa stapanesti legile care contureaza realitatea personala. Vei invata cum sa-ti dezvolti modele de gandire care promoveaza responsabilizarea personala si autonomia. Descopera sapte formule de a stimula mintea si gandirea, plus tehnici de a incuraja asumarea riscului.

Agenda evenimentului:
9:30 - Inregistrarea Participantilor
9:30 - 11:00 - Becoming a Professional Human Being 1 cu Jim Bagnola
                     Modele de gandire care promoveaza leadership-ul eficient; Conexiunea dintre gandire-trup; Self-talk
11:00-11:15 - Pauza de networking si cafea
11:15- 13:30 - Becoming a Professional Human Being 2 cu Jim Bagnola
                      Limbajul care sporeste creativitatea si implicarea celorlalti;
13:30- 14:15 - Pauza de Pranz
14:15- 16:00 - Becoming a Professional Human Being 3 cu Jim Bagnola
                      Crearea unei misiuni si a unei intentii strategice de a conduce si cataliza actiunea de leadership
16:00-16:15 - Pauza de networking si cafea
16:15-18:00 - Lideri romani pasionati de leadership (in curs de confirmare)

Vorbitori:

Jim Bagnola, Senior Partner, The Leadership Group - Jim Bagnola a studiat la Universitatea Akron stiintele politice si comunicarea si a devenit instructor calificat in stressmanagement in 1975. Este executive coach pentru Fortune 500 company leaders, membru al “National Speakers Association” si a fost desemnat ”Certified Speaking Professional” devenind unul dintre cei mai bine cotati oratori din America de Nord. Mai putin de 500 de oratori profesionisti din toata lumea au primit acest titlu. In prezent Senior Partner al firmei de consultanta “The Leadership Group” si membru al “Western Management Development Center “ in Denver, Jimace parte si din Consiliul Consultantilor LEADERS Romania si totodata este membru al Consiliului de Administratori al “Olive Branch Foundation” in Ohio.
Experienta si pasiunea lui Jim Bangola este concentrata atat in domeniul leadership-ului cat si al managementului
trupului si al mintii, cu accent pe influenta modului de perceptie a sanatatii, fericirii si succesului  asupra capacitatii de a conduce. Jim a inspirat si a educat o lume intreaga  pentru mai bine de 25 de ani.

Workshop-urile realizare de el au avut subiecte precum Leadership, Stress Management, Customer Service, Coaching Skills, si Change - toate acestea in raport cu “Secretul relatiei dintre minte si trup”. El isi inspira auditoriului sa se autoanalizeze si sa isi descopere propria maretie, obiectivul lui fiind simplu: sa formeze profesionisti.Acesta este  motivul pentru care pretuieste foarte mult oportunitatea sa neintrerupta de a putea influenta si de a putea interactiona cu  mii de oameni, atat din sectorul privat cat si din cel public. Dintre institutiile si companiile cu care a lucrat precizam: Continenatal Airlines, Shell Oil Company, Kroger Company, U.S. Department of State, Department of the Air Force, NASA, NATO si ONU.

Octavian Radu, Fondator RTC Holder – TBC
- a absolvit Academia de Studii Economice, fiind sef de promotie in cadrul facultatii de Comert Exterior. La varsta de 30 de ani deja se refugiase in Gemania si devenise milionar.
Unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri  din Romania, este cunoscut mai ales datorita magazinelor de papetarie Diverta, nume care a devenit intre timp un brand national. Este fondatorul companie RTC Holding ( Radu Trading Company ) din care fac parte peste 50 de firme si peste 4000 de angajati.
Conform topului 300 Cei mai bogati romani din 2006 intocmit de Revista Capital, averea lui Radu Octavian a fost estimata la 130 milioane dolari.

Taguri: Leaders Romania

Ultimele evenimente

»
»
»
»