CONCURS: Invitatie la training - Core Qualities, descoperiti-va identitatea profesionala

Organizator: Tryact HRD
Tryact HRD este o firma specializata in Dezvoltarea Resurselor Umane. Serviciile noastre au la baza trei idei in care credem:
Capitalul uman este cea mai valoroasa resursa a unei organizatii;
Oamenii au un potential mai mare decat par a avea;
Oamenii detin toate mijloacele sa descopere, sa dezvolte si sa-si utilizeze propriul potential
Motivati de aceste idei esentiale, ne intrebam de fiecare data: “Cum este posibil ca in ciuda dorintei de dezvoltare a individului, potentialul uman al unei organizatii sa fie mobilizat doar in parte?” Idetificarea raspunsurilor la aceasta intrebare si gasirea unei solutii care sa corespunda contextului specific fiecarui client constituie interesul nostru major … si, totodata, principalul motiv pentru care existam!


Tryact HRD organizeaza pe 28 noiembrie cursul “Core Qualities”, un concept unic care asista participantii sa isi descopere identitatea profesionala. Utilizatorii Profesiionline.ro pot beneficia de una dintre cele doua invitatii sau de o reducere de 15%. Asteptam inscrierile dumneavoastra la candidati@profesiionline.ro.Core Qualities este un concept dezvoltat de Daniel Ofman care se bazeaza pe convingerea ca fiecare manager si fiecare angajat poseda un numar de calitati care ii construiesc identitatea profesionala – “the core qualities”. Acestea sunt parte din resursele naturale, biologice ale fiecarui individ. Sunt, in consecinta, extrem de usor de folosit, la indemana. De multe ori insa persoanele sunt atat de obisnuite cu ele, le sunt atat de personale, incat nici nu le considera elemente unice de identitate profesionala. Exemple de astfel de calitati sunt: incredere de sine, orientare spre rezultate, optimism, curaj, etc.

Care sunt calitatile dumneavoastra profesionale? Le cunoasteti si stiti sa le puneti corect in valoare? Castigati-va invitatia la cursul organizat de Tryact HRD pe 28 noiembrie.

Un jucator profesionist de sah ar spune ca satisfactia jocului sta in calitatea adversarului. Un angajat ar avea aceeasi parere despre competitie? Depinde evolutia noastra de cea a competitorilor sau de modul in care ne raportam noi la aceasta concurenta? Vrem sa facem jocul mai interesant, de aceea am adus un nou instrument pe piata, pe care nu l-am ales intamplator ci pe baza reputatiei care il precede si a experientei proprii.

Core Qualities este conceptul care a revolutionat Philip Morris si care acum a intrat pe piata din Romania prin licenta exclusiva Tryact acordata de Daniel Ofman. Aceasta licenta permite introducerea pe piata locala de training a unui instrument nou si oferirea accreditarii celor care isi descopera adevaratul potential. Calitatile native pot consta in creativitatea pe care au apreciat-o prietenii, spiritul de initiativa remarcat de toti colaboratorii, calmul pe care il iubeste familia sau simtul umorului la care fac apel subordonatii. Intrucat intr-o organizatie echilibrata succesul individual naste succesul colectiv, trei teme sprijina acest ciclu al avantajelor:

Temele trainingului sunt urmatoarele:
1.      Core Qualities – conceptul, filosofia, instrumentul;
2.      Fiti schimbarea – dezvoltarea abilitatilor in intelegerea si practicarea CQ;
3.      Calitatile native ale unei organizatii!  - aplicatii CQ in dezvoltarea echipei, managementul conflictelor si recrutare.

Agenda evenimentului:
9.30-11.00 Core Qualities - conceptul, filosofia, instrumentul
11.00 – 11.15 Coffee Break
11.15 – 12.45 Fii schimbarea – dezvoltarea abilitatilor in intelegerea si practicarea CQ
12.45 – 13.45 Lunch Break
13.45 – 15.15 Calitatile native ale unei organizatii! - aplicatii CQ in recrutare.
15.15 – 15.30 Coffee Break
15.30 – 17.30 Calitatile native ale unei organizatii! - aplicatii CQ in dezvoltarea echipei, managementul conflictelor.

Traineri:
Irina Barbieru si John Bax sunt cei doi traineri care iti vor inmana pensula si vor modera prima „lectie de pictura” in calitati native, nuante unice si totusi atat de accesibile.

Ultimele evenimente

»
»
»
»