Interviu cu Deborah Roebuck, PhD, Profesor de management si Prof. Dr Stephen Brock, Presedintele companiei Human Capital Development, Inc.

Diferentele intre sistemul de invatamant superior american si cel romanesc.
Cum putem alege in cunostinta de cauza un program MBA valoros si potrivit cu experienta profesionala.
Semnele care indica momentul cel mai potrivit de incepere a unui program de MBA executiv.
Solutii si provocari ale crizei de personal care se inregistreaza atat la nivelul Romaniei, cat si la nivel mondial.
Provocarile consultantului personal al unora dintre cei mai influenti lideri ai lumii, top manageri ai companiilor din Fortune 500 – Stephen Brock.

Prof. Dr. Deborah Roebuck
Aria de expertiza: executive coaching, leadership, dezvoltare personala si profesionala, conducerea, consilierea, construirea echipei, managementul conflictului, comunicare, formarea echipelor virtuale internationale.

Prof. Dr. Stephen Brock
Aria de expertiza: executive coaching si training, comportament organizational, etica si dezvoltare personala si profesionala. Este licentiat ca psihoterapeut independent, psiholog si consultant, oferind o imbinare unica de intelegere profunda, experienta si expertiza in coaching, atat la nivel personal, cat si organizational.

Deborah si Stephen sunt profesori in cadrul programului Executive MBA ASEBUSS si colaboreaza in mod constant cu EXEC-EDU in organizarea de programe de leadership, comunicare si coaching.