Heineken are un nou Director de HR

Nume: Eduard Radu
Compania anterioara: Acceder
Postul anterior: Managing Consultant
Compania actuala: Heineken Romania
Postul actual: Director de Resurse Umane

Heineken Romania, filiala locala a producatorului olandez de bere, a numit un nou Director de Resurse Umane in persoana lui Eduard Radu, care o inlocuieste pe Diana Ghita, Directorul de Resurse Umane al companiei incepand cu 2005 si pana in primavara acestui an. Anterior preluarii acestei pozitii, Radu a fost Managing Consultant al firmei de consultanta in resurse umane Acceder.

Eduard Radu a mai fost si Director Training si Talent Management al Avon pentru Europa Centrala si de Est. Heineken, cel mai mare jucator de pe piata berii locale, a inregistrat in prima parte a anului o cifra de afaceri de 120,2 mil. euro, in crestere cu 36% fata de aceeasi perioada a anului precedent, dublu fata de estimarile initiale ale companiei de aproximativ 15%.

Compania a obtinut de asemenea in primul semestru un volum al vanzarilor de 2,3 milioane de hectolitri, in crestere cu 20% comparativ cu primele sase luni din 2006. Producatorul comercializeaza pe plan local brandurile Heineken, Golden Brau, Ciuc si Bucegi.

Ultimele articole

»
»
»
»
»
»
»
»
»
»