Prima pagina » Parteneri » Detalii partener

BUSINESS Magazin

BUSINESS Magazin

Puterea de a decide!

BUSINESS Magazin ia pulsul lumii de afaceri. Este un mod de a vedea si intelege lumea.

BUSINESS Magazin este revista de business care te informeaza, iti explica ce se intampla in jurul tau si iti dezvaluie semnificatia si impactul deciziilor economice.

Saptamanalul se adreseaza oamenilor activi, implicati in business, tinerilor aflati la inceput de cariera si oricarei persoane interesate sa inteleaga ce se intampla in jur. Este o lectura utila si pentru persoanele din afara lumii de business preocupate de economie ca fenomen, sau chiar ca fapt divers.

BUSINESS Magazin prezinta evenimentele cu adevarat relevante din mediul de afaceri din Romania si din lume, explicand semnificatia si implicatiile acestor evenimente. Pune in mod sistematic Romania in context european face comparatii intre mediul de afaceri din Romania, cel din tarile est-europene si cel din tarile membre UE.

BUSINESS Magazin este o revista eleganta, cu o grafica indrazneata si fara stereotipii. Prezinta informatii economice intr-o maniera clara si accesibila. Prezinta fenomene economice complexe si modul in care acestea le afecteaza cititorilor afacerea, cariera, viata.

BUSINESS Magazin completateaza aria de acoperire a diverselor domenii de interes ale cititorului prin intermediul suplimentor sale:

- lunare: Media & Advertising (cuprinde principalele noutati si evenimente din domeniul advertising-ului si ofera analize pertinente si repere pe piata media);
- bianuale: Pretul Luxului (cuprinde ultimele tendinte din industria de lux: moda, orologerie, bijuterii, gadgeturi, auto, real estate, design, gastronomie, turism, bani si profil etc.);
- anuale: 100 Tineri Manageri de Top (Prezinta 100 de tineri manageri pana in 40 de ani care ocupa pozitii de middle si top management si care sunt posibilii lideri ai celor mai mari companii de pe piata romaneasca in urmatorul deceniu).

 

BUSINESS Magazin este un mod de a-ti completa informatiile, de a le integra in context si a-ti da incredere ca poti aborda si dezbate subiecte cu adevarat importante despre mediul de afaceri romanesc si international.

Cititorii BUSINESS Magazin se pot considera membrii "comunitatii oamenilor inteligenti".